Om oss

Välkommen till Furunäset Hotell & Konferens! Vi är ett konferenshotell som erbjuder allt som behövs för en givande och rofylld konferens i Piteå. Vår moderna konferensanläggning är vackert belägen i vad vi tycker är Norrbottens härligaste stad – Piteå. Små såväl som stora grupper är varmt välkomna till oss.

vackra Furunäset Hotell & Konferens i Piteå

Konferens i vackra Piteå

Här i Piteå finns storslagen natur såväl som ett trivsamt centrum. Furunäset Hotell & Konferens är praktiskt beläget tre kilometer från busstationen i stadens centrum. Detta gör det enkelt för konferensdeltagarna att ta sig till hotellet samtidigt som vistelsen sker i en lugn och naturskön miljö. Vi erbjuder konferenslokaler i en avslappnad miljö.

Furunäset Hotell och Konferens är idag ett vackert trestjärnigt hotell med en modern konferensanläggning, men hotellet har en intressant historia. Byggnaden byggdes år 1887 och invigdes år 1893. Då hette den Furunäset Asyl & Hospital och var ett sjukhus. Byggnaden ritades av arkitekten Axel Kumlien som även ritat Grand Hotell i Stockholm. Med andra ord är Furunäset Hotell och Konferens ett perfekt alternativ för dig som vill bo i karaktäristiska byggnader med historia och karaktär.

Vårt hotell har 35 rum och vi erbjuder många prisvärda konferenspaket och aktiviteter. Våra lokaler rymmer upp till 130 deltagare. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller för att boka konferens i Piteå. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hos oss är alla välkomna. Vi har handikappanpassade rum – berätta gärna för oss om ni har särskilda önskemål!